ascorbic asam (Vitamin C)

Short Description:

【Aplikasi】 asam Ascorbic (Vitamin C)  muter peran penting ing industri pangan / pharm, digunakake digunakake ing Food, Beverage, Kue, Butter.

【Producer Main】 CSPC / Luwei / DSM Jiangshan / Tianli / Northeast / Henan Lvyuan / Ningxia Qiyuan / Yuoyang

【CAS No.】: 50-81-7

【E No.】: E300

【HS Code】: 29362700

Dikarepake ascorbic asam kabeh ndonya iku 120,000 MT / taun, 90 kapasitas% ing China, rumiyin kawruh ing pasar Vitamin C, mbisakake kita tansah kurban competitive price, lan bisa sumber akeh merek sing disenengi. Yen sampeyan are looking for  asam ascorbic , ora ragu-ragu kanggo Email kita.


Detail produk

Tags Product

ascorbic asam kegiatan biologi senyawa asam ascorbic dikenal, iku banyu-telat vitamins, woh-wohan lan sayuran sing akeh. Ing reaksi redoks aturan metabolisme saka lack saka iku bisa nimbulaké scurv. ascorbic asam iki digunakake digunakake ing kothak beda, punika úa akeh, alamiah saiki ing sawetara panganan, ditambahake kanggo wong, lan kasedhiya minangka tambahan halal.

Keterangan saka asam ascorbic

item STANDARD
katon Crystal putih utawa meh putih utawa bubuk kristal
identifikasi   positif
titik leleh  191 ℃ ~ 192 ℃ 
PH (5%, w / v)   2.2 ~ 2.5 
PH (2%, w / v)   2.4 ~ 2.8 
rotasi optik tartamtu  + 20,5 ° ~ 21.5 °  
Kajelasan saka solusi Clear 
logam berat = <0,0003% 
Pengujian kadar logam (minangka C 6H 8O6,%)  99,0 ~ 100.5 
tembaga = <3 mg / kg
Iron = <2 mg / kg
Mercury = <1 mg / kg 
arsenik = <2 mg / kg 
Lead = <2 mg / kg
asam oksalat = <0,2%
Mundhut ing pangatusan = <0,1%
awu Sulphated = <0,1%
cairan pelarut ampas (minangka metanol) = <500 mg / kg 
Total count plate (cfu / g) = <1000
Yeasts & cetakan (cfu / g) = <100  
Escherichia. Coli / g  anané 
Salmonella / 25g  anané 
Staphylococcus aureus / 25g  anané 

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !