Natural Beta Carotene 96%

Short Description:

【Aplikasi】Beta-Carotene 96% iku pigmen abang-orange ditemokaké ing tetanduran lan woh-wohan, Ora kanggo nggunakake langsung ing pangan.

【Formulir】: Deep orange utawa bubuk nggoleki abang

【CAS No.】: 7235-40-7

【E No.】: E160a

【HS Code】: 32030090

Deep kawruh ing  Beta-Carotene  pasar ngaktifake kita sumber sampeyan karo rega competitive Ex biso dipercoyo  Beta-Carotene  manufaktur. Yen sampeyan are looking for  Beta-Carotene 96%  , ora ragu-ragu kanggo Email kita.


Detail produk

Tags Product

Beta-carotene saiki wis nampa sanget jumlah manungsa waé minangka senyawa anti-kanker lan anti-tuwa potensial. Betacarotene minangka antioksidan kuat, nglindhungi awak saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas.

Tabel spesifikasi Natural Beta-Carotene 96%

 

item Standar
katon Red Powder
Content ≥96%
spektrum Absorbance ing sikloheksana Max. Ing 453 ~ 457nm
Metals heavy ≤0.001%
arsenik ≤0.0003%
Pb ≤0.5ppm
Impurities Volatile Organic
metanol ≤3000ppm
etanol ≤5000ppm
aseton ≤5000ppm
Petroleum ether ≤5000ppm

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !