Lutein 0,02% -2,0% Emulsion

Short Description:

【Aplikasi】 lutein Emulsion  Utamané cocok kanggo kubu lan coloration omben, uga cocok kanggo soups, sauces, cereals, kitha, produk susu lan panganan bayi. Sawetara werna: kuning

Koleksi  100% natrual extract from Marigold

【Formulir】: Emulsion 

【CAS No.】: 502-65-8

【E No.】: E161b

【HS Code】: 32030090

Deep kawruh ing  lutein pasar ngaktifake kita sumber sampeyan karo rega competitive Ex biso dipercoyo  lutein manufaktur. Yen sampeyan are looking for  lutein 0,02% -2,0% Emulsion , ora ragu-ragu kanggo Email kita.


Detail produk

Tags Product

【Tuah】

1. panon Jaga

 

luteiniku salah siji saka basis ing lensa lan retina saka mripat, bisa nyegah Age-Related Macular kamudhunan (AMD), lan nambah panon.

 

2. ngenthengake Age Pigmen kamudhunan ing awak manungsa lan peroksidasi anti-lemak dening antioxidation.

 

3. Nyetel getih-lemak, nyegah Kapadhetan lipoprotein kurang marang antioxidation, lan kanthi mangkono ngenthengake cardiopathy.

 

 

Specification of Lutein 80%, 90% Crystalloid

Jeneng Product

lutein

Jeneng Latin

Marigod Bunga Extract, Tagetes erecta L.

Part digunakake

kembang

Negara Asal

China

Analysis

SPESIFIKASI

pengujian kadar logam

lutein

test Cara

HPLC

katon

wêdakakêna Fine Orange

Turahan ing Ignition

≤5.0%

Mundhut ing pangatusan

≤5.0%

obat omo

Tundhuk karo USP

logam berat

≤20ppm

Pb

≤3.0ppm

minangka

≤2.0ppm

ambu ora enak

karakteristik

ukuran partikel

100% 80 bolong

Microbioiogical

Total bakteri

≤10000cfu / g

Ragi & Molds

≤1000cfu / g

Salmgosella

Negative

coli

Negative


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !