Lutein 5% / 10% Beadlet, TAB Beadlet, tablet bahan

Short Description:

【Aplikasi】 lutein 5% / 10% Beadlet , kanggo tablet lan kapsul hard-Nihan.

Koleksi  Beadlet, tablet grade, 100% natrual extract from Marigold

【CAS No.】: 502-65-8

【E No.】: E161b

【HS Code】: 32030090

Deep kawruh ing  lutein pasar ngaktifake kita sumber sampeyan karo rega competitive Ex biso dipercoyo  lutein manufaktur. Yen sampeyan are looking for  Lutein 5% Beadlet TAB, ora ragu-ragu kanggo Email kita.


Detail produk

Tags Product

【Tuah】

1. panon Jaga

luteiniku salah siji saka basis ing lensa lan retina saka mripat, bisa nyegah Age-Related Macular kamudhunan (AMD), lan nambah panon.

 2. ngenthengake Age Pigmen kamudhunan ing awak manungsa lan peroksidasi anti-lemak dening antioxidation.

3. Nyetel getih-lemak, nyegah Kapadhetan lipoprotein kurang marang antioxidation, lan kanthi mangkono ngenthengake cardiopathy. 

Keterangan saka  lutein 1% Powder CWS

tes SPESIFIKASI
 katon Beadlet
pengujian kadar logam 5%
ambu ora enak karakteristik
Rasa karakteristik
bolong 100% pass 80 bolong
Mundhut ing pangatusan MAX. 5,0%
Total awu MAX. 3.0%
logam berat MAX.10 ppm
obat omo Negative
Kelarutan Water Telat ing banyu
microbiological Control
Total bakteri ≤100cfu / g
Ragi & Mold Negative
Salmonella Negative
E. coli Negative
Staphylococci: Negative

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !