vitamin C

vitamin C

____________________________________________________________________________________________________________________

  • ascorbic asam (Vitamin C)

    【Aplikasi】 asam Ascorbic (Vitamin C)  muter peran penting ing industri pangan / pharm, digunakake digunakake ing Food, Beverage, Kue, Butter.

    【Producer Main】 CSPC / Luwei / DSM Jiangshan / Tianli / Northeast / Henan Lvyuan / Ningxia Qiyuan / Yuoyang

  • sodium Ascorbate

    【Aplikasi】 Sodium Ascorbate (Na VC)  menehi 131 mg sodium saben 1,000 mg asam ascorbic, digunakake digunakake ing Food / Beverage / Pharmaceutical / care pribadi Health lan.

    【Producer Main】 CSPC / Luwei / DSM Jiangshan / Tianli / Northeast

  • sodium Erythorbate

    【Aplikasi】 Sodium Erythorbate (Na VC)  wêdakakêna Sodium Erythorbate, karo E nomer E316, antioksidan pangan, digunakake digunakake ing daging, unggas, lan ombenan alus.

    【Producer Main】 Baisheng / PARCHN

  • ascorbic asam Granular

    【Aplikasi】 asam Ascorbic (Vitamin C)  muter peran penting ing industri / pharm pangan, digunakake digunakake ing Food, industri Feed

    【Producer Main】 CSPC / Luwei / DSM Jiangshan / Tianli / Northeast / Henan Lvyuan / Ningxia Qiyuan / Yuoyang

  • Calcium Ascorbate, Vitamin C Calcium (Ca VC)

    【Aplikasi】senyawa Vitamin C Calcium minangka calcium lan vitamin C, digunakake digunakake ing tambahan Heath, Sup lan sayur sup-jinis panganan.

    【Producer Main】 Saiki Foods / DSM

  • ascorbic asam ditutupi 97% (dilapisi Vitamin C)

    【Aplikasi】ditutupi Vitamin C vitamin C karo nutupi protèktif fisik sing ngalangi komponèn aktif Vitamin C saka karusakan dening faktor ngrugekake. digunakake digunakake kanggo vitamin feed wis campuran, Komplek feed wis campuran.

    【Producer Main】NCPC / CSPC / North East

  • wêdakakêna nggoleki ascorbic asam (100 bolong)

    【Aplikasi】 asam Ascorbic (Vitamin C)  muter peran penting ing industri pangan / pharm, digunakake digunakake ing Food, Beverage, Kue, Butter.

    【Producer Main】 CSPC / Luwei / DSM Jiangshan / Tianli / Northeast / Henan Lvyuan / Ningxia Qiyuan / Yuoyang

WhatsApp Online Chat !