Rice Protein 80%

Short Description:

【Aplikasi】Rice Protein iki protein vegetarian duku saka 100% non-GMO beras kabèh gandum, punika inti powdery sing kawangun dening Processing pulverization, purfication lan garing. Rice Protein Powder, komposisi asam amino sawijining paling cedhak karo pola WHO, kang gampang digestible

Rice Protein iku mung siji protein gandum kang ora perlu kanggo nindakake eksperimen saka allergen. Non-allergen, Kasedhiyan digestibility, Rampung protein alami antarane kabeh serealia, profil asam amino Inggih-imbang, Gluten lan, regane biologi High lactose-free. Rice Protein jenis protein tanduran becik.

【Formulir】: Powder

【CAS No.】: 94350-05-7

【HS Code】: 35040090

Deep kawruh ing  Protein Rice  pasar ngaktifake kita sumber sampeyan karo rega competitive lan barang kualitas dhuwur. Yen sampeyan are looking for  Protein Rice , ora ragu-ragu kanggo ngirim Email kita.


Detail produk

Tags Product

Tabel spesifikasi Protein Rice

item STANDARD
katon Wêdakakêna saka Mesem kuning, unifority andrelex, ora aglomerasi utawa mildew, ora prakara manca karo mata telanjang
isi protein (%, basis garing) N * 6,25 ≥80
isi Kelembapan (%) ≤8.0
isi awu (%, basis garing) ≤5.0
isi lemak (%, basis garing) ≤8.0 
Arsenik (ppm) ≤0.5
Lead (ppm) ≤0.4
Mercury (ppm) ≤0.2
Kadmium (ppm) ≤0.4
Total count plate (cfu / g) ≤5000
Coliforms (MPN / 100g) ≤30
Molds lan ragi (cfu / g) ≤25
E.Coil Negative
Enterobacteriaceae Negative
Pathogenic bakteri (cfu / 25g) Negative

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !