Vitamin E 700 CWS-A Powder, D-Alpha-Tocopheryl Katandhan, banyu kadhemen dispersible 700 IU

Short Description:

【Aplikasi】 Vitamin E 700 CWS-A Powder f utawa kubu produk pangan garing saka glepung, susu garing lan serbuk wedang lan panganan banyu basis.

【Producer Main】  DSM, ADM, Zhejiang Kedokteran (ZMC), Brenntag

【Koleksi】: Powder, banyu kadhemen dispersible 700 IU Vitamin E / g

【Compendia】: FCC *; USP *; .. Ph Eur *; IP; Non-GMO; pah Low

【E No.】: 308

【HS Code】: 29362800

Deep kawruh Vitamin E  pasar ngaktifake kita sumber sampeyan karo rega competitive Ex biso dipercoyo vitamin e manufaktur. Yen sampeyan are looking for Vitamin E 700 CWS-A Powder , ora ragu-ragu kanggo Email kita.


Detail produk

Tags Product

vitamin enduwèni sawetara fungsi penting;

Bantuan njaga struktur sel kanthi nglindhungi membran sel.

iku antioksidan sing mbantu alon mudhun proses sing ngrusak sel

 

Keuntungan kesehatan saka vitamin E are: 

Bantuan kanggo nyegah penyakit saka prau jantung lan getih

digunakake kanggo Nyegah kanker

Bantuan kanggo ngurangi tekanan getih dhuwur

digunakake kanggo nyegah penyakit kulit tartamtu

Bantuan karo Atritis

item STANDARD
katon Putih utawa bubuk whitelike
pengujian kadar logam > = 50%
Mundhut ing pangatusan = <5,0%
Analysis Seive > = 90% liwat No. 20 (US)
Metal heavy = <10mg / kg
arsenik = <2mg / kg
Pb = <2mg / kg
kadmium = <2mg / kg
Mercury = <2mg / kg

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !