• 1--(4)
 • 1--(2)
 • 1--(3)
 • Витамини и Nutritions

  Витамини и Nutritions
 • природни бои

  природни бои
 • Храна адитиви и состојки

  Храна адитиви и состојки
 • 123

Зошто Изберете нас

 • Toption индустрија Co, Ltd, член на Kanegrade Велика Британија (www.kanegrade.com).е активен и сигурен глобалната прехранбени адитиви и состојки извор компанија. Главно се занимава со витамини и природни бои сериски публикации.

   Водечките производи се:

  -Ascorbic Acid (Vitamin C), Vitamin E, Vitamin A, Vitamin B

  -Lycopene, лутеин, Бате-каротин

  -Xanthan Гуми за џвакање, ориз протеин, соја лецитин 

  From product quality and safety, with a knowledge in Chinese supply side conditions and trends – to efficient storage. We are confidence that work with us could improve the competitive edge of your business. Твојот Топ партнер опција, и вашиот едношалтерски извори најдобро решение.

 • 6
 • 7
 • 8
 • 10
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • profile_3
 • 6-e1504636423135
WhatsApp Online Chat !