• 1--(4)
  • 1--(2)
  • 1--(3)
  • Vitamin & Nutritions

    Vitamin & Nutritions
  • Kelir Pengetahuan alam

    Kelir Pengetahuan alam
  • Dahareun Aditif & Bahan

    Dahareun Aditif & Bahan
  • 123

Naha Pilih Us

  • Toption Industri Co., Ltd, hiji anggota Kanegrade Inggris (www.kanegrade.com). mangrupa aditif dahareun jeung sumber bahan global parusahaan aktif sarta dipercaya. Utamana dina aktipitas Vitamin jeung Kelir Pengetahuan Alam Serials.

     Anjog produk anu:

    -Ascorbic Acid (Vitamin C), Vitamin E, Vitamin A, Vitamin B

    -Lycopene, lutein, Bate-karoten

    Gum -Xanthan, Sawah protéin, KECAP Lésitin 

    From product quality and safety, with a knowledge in Chinese supply side conditions and trends – to efficient storage. We are confidence that work with us could improve the competitive edge of your business. Top Anjeun Pilihan Rakan, sarta anjeun Hiji-eureun sourcing Best Solusi.

  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • profile_3
  • 6-e1504636423135
WhatsApp Online Chat !