asam askorbat (Vitamin C)

Pondok Description:

【Aplikasi】 asam askorbat (Vitamin C)  maénkeun peran penting dina industri pangan / pharm, loba dipaké dina Kadaharan, inuman, Confectionery, mantega.

【Main produser】 CSPC / Luwei / DSM Jiangshan / Tianli / Northeast / Henan Lvyuan / Ningxia Qiyuan / Yuoyang

【CAS No.】: 50-81-7

【E No】: E300

【HS Code】: 29362700

Paménta asam askorbat sakuliah dunya nyaéta 120.000 MT / taun, 90 kapasitas% nyaeta di Cina, deeply pangaweruh dina pasar Vitamin C, ngaktipkeun kami salawasna nawiskeun Anjeun harga kalapa, tur bisa sumber loba merek Anjeun pikaresep. Lamun Anjeun keur pilari  asam askorbat , ulah ragu Surélék urang.


jéntré produk

Tags produk

asam askorbat kagiatan biologis sanyawa asam askorbat dipikawanoh, nyaéta cai-leyur vitamin, bungbuahan sarta sayuran anu loba pisan. Dina réaksi rédoks ngatur métabolisme kurangna bisa ngabalukarkeun scurv. asam askorbat ieu loba dipaké dina widang anu béda, nyaéta bahan bulk, alami hadir dina sababaraha pangan, ditambahkeun kana batur, sarta sadia salaku suplement dietary.

Spésifikasi tina asam askorbat

barang standar
katingalian kristal bodas atanapi ampir bodas atawa bubuk kristalin
pangenalan   positip
titik lebur  191 ℃ ~ 192 ℃ 
pH (5%, w / v)   2.2 ~ 2,5 
pH (2%, w / v)   2.4 ~ 2.8 
rotasi optik husus  + 20.5 ° ~ + 21.5 °  
Kajelasan leyuran atra 
logam beurat = <0,0003% 
Assay (C 6H 8O6,%)  99,0 ~ 100,5 
tambaga = <3 mg / kg
beusi = <2 mg / kg
raksa = <1 mg / kg 
arsén = <2 mg / kg 
kalungguhan = <2 mg / kg
asam oksalat = <0.2%
Leungitna on drying = <0,1%
lebu Sulphated = <0,1%
pangleyur residual (sakumaha métanol) = <500 mg / kg 
Total count plat (cfu / g) = <1000
Yeasts & molds (cfu / g) = <100  
Escherichia. Coli / g  hal nu henteu datang 
Salmonella / 25g  hal nu henteu datang 
Staphylococcus aureus / 25g  hal nu henteu datang 

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !