Pengetahuan Alam Béta karotén 96%

Pondok Description:

【Aplikasi】Beta-karoten 96% nyaéta pigmén beureum-jeruk kapanggih dina tutuwuhan jeung bungbuahan, Teu keur dipake langsung dina dahareun.

【Bentuk】: Deep jeruk atanapi bubuk rupa beureum

【CAS No.】: 7235-40-7

【E No】: E160a

【HS Code】: 32030090

Jero pangaweruh dina  Beta-karoten  pasar ngaktipkeun kami sumber anjeun kalawan harga kalapa ex reputable  Beta-karoten  pabrik. Lamun Anjeun keur pilari  Beta-karoten 96%  , teu ragu Surélék urang.


jéntré produk

Tags produk

Béta-karoten ayeuna geus narima jumlah tremendous perhatian saperti sanyawa anti kanker sarta anti sepuh poténsial. Betacarotene mangrupakeun antioksidan anu kuat, mayungan sél awak ti karuksakan disababkeun ku radikal bébas.

tabél spésifikasi of Pengetahuan Alam Beta-karoten 96%

 

item standar
katingalian beureum Bubuk
eusi ≥96%
spéktrum Absorbance di cyclohexane Max. Dina 453 ~ 457nm
Logam beurat ≤0.001%
arsén ≤0.0003%
PB ≤0.5ppm
Pangotor volatile organik
métanol ≤3000ppm
étanol ≤5000ppm
Acetone ≤5000ppm
Perminyakan éter ≤5000ppm

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !