Lutein 0,02% -2,0% Emulsion

Pondok Description:

【Aplikasi】 lutein Emulsion  Utamana cocog pikeun fortification na coloration tina inuman, ogé cocog pikeun soups, saos, cereals, confectionery, produk susu na pangan orok. Rentang warna: konéng

Tipe  100% natrual extract from Marigold

【Bentuk】: Emulsion 

【CAS No.】: 502-65-8

【E No】: E161b

【HS Code】: 32030090

Jero pangaweruh dina  lutein pasar ngaktipkeun kami sumber anjeun kalawan harga kalapa ex reputable  lutein pabrik. Lamun Anjeun keur pilari  lutein 0,02% -2,0% Emulsion , ulah ragu Surélék urang.


jéntré produk

Tags produk

【Efficacy】

1. eyesight ngajaga

 

luteinmangrupakeun salah sahiji dasar dina lensa na rétina panon, bisa nyegah Jaman-Biomédis Macular Degeneration (AMD), sarta ngaronjatkeun eyesight.

 

2. Alleviate Jaman pigmén Degeneration di awak manusa sarta peroksidasi anti lipid ku antioxidation.

 

3. Saluyukeun getih-lemak, nyegah Density Lipoprotein low ngalawan antioxidation, sarta kukituna alleviate cardiopathy.

 

 

Spésifikasi of lutein 80%, 90% Crystalloid

Ngaran Produk

lutein

Ngaran Latin

Marigod Kembang nimba, Tagetes erecta L.

bagian dipaké

kembang

Negara asal

Cina

analisa

spésifikasi

Assay

lutein

test Métode

HPLC

katingalian

bubuk Rupa jeruk

Résidu on ignition

≤5.0%

Leungitna on drying

≤5.0%

péstisida

Luyu jeung USP

logam beurat

≤20ppm

PB

≤3.0ppm

siga

≤2.0ppm

bau

boga sipat husus

ukuran partikel

100% liwat 80 bolong

Microbioiogical

Total baktéri

≤10000cfu / g

Ragi & molds

≤1000cfu / g

Salmgosella

negatip

coli

negatip


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !