Béas Protéin 80%

Pondok Description:

【Aplikasi】Rice Protéin mangrupa protéin vegetarian papisah 100% non-GMO béas sakabeh sisikian, ieu zat powdery nu dibentuk ku ngolah pulverization, purfication tur garing. Béas Protéin Bubuk, wangunan asam amino na téh paling deukeut jeung pola WHO, anu gampang digestible

Béas Protéin teh ngan hiji protéin gandum nu teu perlu ngalakukeun percobaan tina allergen. Non-allergen, betah digestibility, lengkep protéin alam diantara sakabeh séréal buckwheat, profil asam amino saimbang, Gluten na, nilai biologis High laktosa-gratis. Béas Protéin téh jenis protéin tutuwuhan idéal.

【Bentuk】: Bubuk

【CAS No.】: 94350-05-7

【HS Code】: 35040090

Jero pangaweruh dina  béas Protéin pasar ngaktipkeun kami sumber anjeun kalawan harga kalapa jeung barang kualitas luhur. Lamun Anjeun keur pilari  béas Protéin, teu ragu pikeun ngirim Surélék urang.


jéntré produk

Tags produk

Tabél spésifikasi of béas Protéin

barang standar
katingalian Bubuk of suri konéng, unifority andrelex, teu agglomeration atanapi mildew, teu urusan luar nagri kalayan mata taranjang
Eusi protéin (%, dadasar garing) N * 6,25 ≥80
Eusi Uap (%) ≤8.0
Eusi lebu (%, dadasar garing) ≤5.0
eusi gajih (%, dadasar garing) ≤8.0 
Arsén (ppm) ≤0.5
Kalungguhan (ppm) ≤0.4
Raksa (ppm) ≤0.2
Cadmium (ppm) ≤0.4
Total count plat (cfu / g) ≤5000
Coliforms (MPN / 100g) ≤30
Molds jeung ragi (cfu / g) ≤25
E.Coil negatip
Enterobacteriaceae negatip
Pathogenic baktéri (cfu / 25g) negatip

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !