Vitamin A Palmitate 1.0 M IU

Pondok Description:

【Aplikasi】Vitamin A Palmitate 1.0 M IU  bubuk loba dipaké di tipung, susu bubuk, inuman Bubuk.

【Produser Main】  DSM, BASF, Zhejiang NHU, Adisseo, Zhejiang Kedokteran, Kingdomway

【Bentuk】: Bubuk

【CAS No.】: 79-81-2

【E No】: 302

【HS Code】: 29362100 

Jero pangaweruh dina Vitamin A pasar ngaktipkeun kami sumber anjeun kalawan ex harga kalapa luhureun pabrik Vitamin A reputable. Lamun Anjeun keur pilari  Vitamin A Palmitate 1.0 M IU , ulah ragu Surélék urang.


jéntré produk

Tags produk

Dua bentuk vitamin A anu aya dina diet manusa: preformed vitamin A (retinol jeung formulir na esterified, retinyl éster) jeung karotenoid provitamin A.

Spésifikasi tina (asétat & Palmitate)

item                           spésifikasi
gambaran Rada konéng padet atawa konéng cair oily, ep
Idéntifikasi A: Ipis-Lapisan Chromatographic B: Zat Biomédis  C: réaksi Warna  Pikeun akur, EPTo akur, ep Pikeun akur, ep
Patali zat babandingan A300 / A326 A350 / A326  A370 / A326  ≤ 0,60, EP≤ 0,54, ep ≤ 0,14, ep
Retinol ≤ 1.0%, ep (atawa HPLC)
asam Niley ≤ 2.0%, ep
nilai péroxida ≤10.0, ep
logam beurat (sakumaha PB) ≤ 5 mg / kg, CP
arsén ≤ 1 mg / kg, CP
Tés Microbiological Jumlah baktéri cacah Jumlah kapang & ragi cacah   Coliforms   Salmonella  ≤ 1000 cfu / g, GB / T 4789≤ 100 cfu / g, GB / T 4789 Kurang leuwih 30 mpn 100G, GB / T 4789 n.d / 10g, SNO332
Assay ≥1,700,000 IU / g, ep  

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !