витамин Ц

витамин Ц

____________________________________________________________________________________________________________________

 • CSPC luwei raw material Vitamin C or USP ascorbic acid

  【】 Апликација аскорбинска киселина (витамин Ц)  , играат важна улога во храна / Фарм индустрија, што наголемо се користат во храна, пијалоци, Кондиторски производи, путер.

  【】 Главниот производител  CSPC / Luwei / ДСМ Jiangshan / Tianli / Североисточниот / Хенан Lvyuan / Ningxia Qiyuan / Yuoyang

 • натриум аскорбат

  【Апликација】 натриум аскорбат (Na VC)  обезбедува 131 mg на натриум на 1.000 mg на аскорбинска киселина, широко се користи во Храна / Пијалоци / Фармацевтска / Здравје и лична нега.

  【】 Главниот производител  CSPC / Luwei / ДСМ Jiangshan / Tianli / Североисточниот

 • натриум erythorbate

  【Пријава】 натриум erythorbate (Na VC)  натриум erythorbate во прав, со E број E316, храна антиоксиданс, широко се користи во месо, живина и безалкохолни пијалаци.

  【】 Главниот производител  Baisheng / PARCHN

 • Аскорбинска киселина Грануларен

  【】 Апликација аскорбинска киселина (витамин Ц)  , играат важна улога во храна / Фарм индустрија, што наголемо се користат во храна, сточна храна индустрија

  【】 Главниот производител  CSPC / Luwei / ДСМ Jiangshan / Tianli / Североисточниот / Хенан Lvyuan / Ningxia Qiyuan / Yuoyang

 • Калциум аскорбат, витамин Ц калциум (Ca VC)

  【】 Апликација Витаминот Ц калциум соединенија што се калциум и витамин Ц, широко се користат во исхраната Хит, супа и супа-тип на храна.

  【】 Главниот производител  Сега Храна / ДСМ

 • Аскорбинска киселина обложена 97% (обложени витамин Ц)

  【】 Апликација Обложени Витаминот Ц е витамин Ц со физички заштитен слој кој го спречува активната компонента на витамин Ц од оштетување од штетни фактори. широко се користи за витамин пред-мешани гасови, комплексни пред-мешан гасови.

  【】 Главниот производител NCPC / CSPC / Северна Исток

 • Аскорбинска киселина во прав ред (100 mesh)

  【】 Апликација аскорбинска киселина (витамин Ц)  , играат важна улога во храна / Фарм индустрија, што наголемо се користат во храна, пијалоци, Кондиторски производи, путер.

  【】 Главниот производител  CSPC / Luwei / ДСМ Jiangshan / Tianli / Североисточниот / Хенан Lvyuan / Ningxia Qiyuan / Yuoyang

WhatsApp Online Chat !