витамин Е

витамин Е

____________________________________________________________________________________________________________________

 • Витамин Е ацетат 50% CWS

  【】 Апликација Лесно растворливи во ладна вода, и затоа може да се користи како фортификација на сува прехранбени производи, како што се брашно, млеко во прав, прав пијалок.

  【】 Главниот производител  ДСМ, ADM, Жеџијанг Медицина (ZMC), Brenntag

  【】 Форма : прав

 • Витамин Е 1000/1100/1200/1300 / 1409IU, D-алфа токоферол

  【】 Апликација Д-алфа токоферол 1000/1100/1200/1300 / 1409IU   широко се користи во За утврдување на маргарин, масло и масти, исхрана производи и храна за бебиња, што се користи, исто така, во меки капсули и како антиоксиданс во масло и масти.

  【Тип】: нафта, 1.000 / 1.300 / 1.409 IU витамин Е / g

 • Витамин Е сукцинат, Д-алфа-токоферил сукцинат 1185/1210 IU

  【】 Апликација витамин Е сукцинат , за таблети и хард-школка капсули.

  【Тип】енергија, сукцинат 1185/1210 IU

 • Растворливи во вода (природни) витамин Е, TPGS во прав, d-α-токоферил полиетилен гликол сукцинат

  【】 Апликација витамин Е сукцинат , особено погоден за прехранбени производи со транспарентен изглед, како и меки капсули, средства за врзување и емулгиране агенти.

  【Тип】: Растворливи во вода енергија, сукцинат

 • Витамин Е 50% / 70% / 90% токофероли Концентрат

  【】 Апликација Витамин Е 50% / 70% / 90% токофероли Концентрат   широко за утврдување и antioxidation на масла и масти, СРЈ и незаситени масни киселини.

  【Тип】: мешани течност, суспензија со мали кристалоидите е дозволено

 • Витамин Е Д-алфа-токоферил ацетат

  【】 Апликација Витамин Е d-алфа-токоферил ацетат  за утврдување на масла и масти, како и за течни фармацевтски препарати како што се меки капсули.

  【】 Главниот производител  ДСМ, ADM, Жеџијанг Медицина (ZMC), Brenntag

  【Тип】: Течен

 • Витамин Е Д-алфа-токоферил ацетат 1100IU на течноста

  【】 Апликација Витамин Е d-алфа-токоферил ацетат  за утврдување на масла и масти, како и за течни фармацевтски препарати како што се меки капсули.

  【】 Главниот производител  ДСМ, ADM, Жеџијанг Медицина (ZMC), Brenntag

  【Тип】: течни, 1100IU витамин Е / g

 • Витамин Е 700 CWS во прав, d-алфа-токоферил ацетат во прав, ладна вода растворливи 700 IU

  【】 Апликација витамин Е 700 CWS прав ѓ или утврдување на сува прехранбени производи, како што се брашно, сува млеко и пијалоци во прав и вода-базирани храна.

  【】 Главниот производител  ДСМ, ADM, Жеџијанг Медицина (ZMC), Brenntag

  【Тип】: прав, ладна вода растворливи 700 IU витамин Е / g

 • Витамин Е 700 CWS-прав, d-алфа-токоферил ацетат, ладна вода растворливи 700 IU

  【】 Апликација витамин Е 700 CWS-прав ѓ или утврдување на сува прехранбени производи, како што се брашно, сува млеко и пијалоци во прав и вода-базирани храна.

  【Тип】: прав, ладна вода растворливи 700 IU витамин Е / g

 • Витамин Е 700 SF во прав, d-алфа-токоферил ацетат, силициум диоксид, како носач 700 IU витамин E / g

  【】 Апликација витамин Е 700 SF Прашок  за ниска содржина на таблети и хард-школка капсули.

  【Тип】: прав, ладна вода растворливи, силициум диоксид, како носач 700 IU витамин E / g

 • Витамин Е 700 ТАБ во прав, d-алфа-токоферил ацетат, таблета градус 700 IU витамин E / g

  【】 Апликација витамин Е 700 ТАБ Прашок  за таблети и хард-школка капсули.

  【Тип】: прав, таблет одделение 700 IU витамин Е / g

 • Витамин Е 700/950 ТАБ-B Beadlet, D-алфа-токоферил ацетат Beadlet, одделение таблета

  【】 Апликација витамин E 700/950 ТАБ-B Beadlet  за таблети и хард-школка капсули.

  【Тип】Beadlet, одделение таблет

 • Витамин Е 20% / 30% прав, се меша токофероли

  【】 Апликација Витамин Е 20% / 30% прав, се меша токофероли   како додаток на хранливи материи и антиоксиданси во храна.

  【Тип】: енергија, Лед токофероли

 • Витамин Е 98% масло, DL-алфа токоферол нафта

  【】 Апликација Витамин Е 98% масло, DL-алфа токоферол масло   широко се користи во За утврдување на маргарин, масло и масти, исхрана производи и храна за бебиња, исто така погоден за меки капсули.

  【】 Главниот производител  ДСМ, ADM, Жеџијанг Медицина (ZMC), Brenntag

  【】 Форма : масло

WhatsApp Online Chat !