Ксантин гума

Ксантин гума

____________________________________________________________________________________________________________________

 • Xanthan џвакање 200 храна

  【】 Апликација Xanthan џвакање најчесто се наоѓаат во салата преливи и сосови. Тоа им помага да се спречи поделбата на нафта до стабилизирање на емулзија, иако тоа не е емулгатор.  

  【】 Главниот производител  CPKelco, Fufeng, Jianlong, Miehua, Deosen

 • Ксантин гума одделение 200 Фарма

  【】 Апликација Xanthan џвакање најчесто се наоѓаат во салата преливи и сосови. Тоа им помага да се спречи поделбата на нафта до стабилизирање на емулзија, иако тоа не е емулгатор.  

  【】 Главниот производител  CPKelco, Fufeng, Jianlong, Miehua, Deosen

 • Xanthan Gum Food Grade 40 Mesh Low Dust

  【】 Апликација Xanthan џвакање најчесто се наоѓаат во салата преливи и сосови. Тоа им помага да се спречи поделбата на нафта до стабилизирање на емулзија, иако тоа не е емулгатор.  

  【】 Главниот производител  CPKelco, Fufeng, Jianlong, Miehua, Deosen

 • Xanthan gum E415 Low alcohol residue

  【】 Апликација Xanthan џвакање најчесто се наоѓаат во салата преливи и сосови. Тоа им помага да се спречи поделбата на нафта до стабилизирање на емулзија, иако тоа не е емулгатор.  

  【】 Главниот производител  CPKelco, Fufeng, Jianlong, Miehua, Deosen

 • Ксантин гума одделение 80 храна

  【】 Апликација Xanthan џвакање најчесто се наоѓаат во салата преливи и сосови. Тоа им помага да се спречи поделбата на нафта до стабилизирање на емулзија, иако тоа не е емулгатор.  

  【】 Главниот производител  CPKelco, Fufeng, Jianlong, Miehua, Deosen

 • Ксантанова гума 80 Pharma

  【】 Апликација Xanthan џвакање најчесто се наоѓаат во салата преливи и сосови. Тоа им помага да се спречи поделбата на нафта до стабилизирање на емулзија, иако тоа не е емулгатор.  

  【】 Главниот производител  CPKelco, Fufeng, Jianlong, Miehua, Deosen

WhatsApp Online Chat !